Commissies

Mijn illustraties zijn te koop in mijn webshop. Ben je opzoek naar een originele illustratie? Een uniek cadeau voor jezelf of voor je naasten? Laat mij dan voor jou een speciaal artwork ontwerpen! 

Commissie

Wil je een unieke handgetekende zwart-wit illustratie, waterverftekening of digitale tekening laten ontwerpen? Dat kan! Je ontvangt (bij fysieke producten) de originele illustratie, een digitaal ontwerp en twee hoogwaardige reproducties. Voor jezelf, of als cadeau!

A5 illustratie    €100  

A4 illustratie    €250  

Hoe werkt het plaatsen van een commissie?

Het plaatsen van een commissie is heel eenvoudig. Jij levert het idee én ik zorg voor de uitvoering! Een offerte is altijd vrijblijvend. Het proces ziet er zo uit:


1) Jij stuurt mij een berichtje met het soort illustratie én met je idee

2) Ik stuur jou een bericht. Vaak stel ik ook extra vragen, want:

               - Dan weet ik zeker wat jij echt wilt!

               - Dan weet ik zeker dat ik jouw idee kan omzetten in een illustratie!

3) Wanneer we samen zeker zijn over het idee én de uitvoering stuur ik je een offerte en een tijdspad. 

4) Als je akkoord gaat met de offerte en het tijdspad ga ik aan de slag!

5) Ik stuur je een schetsontwerp. Jij hebt een week om hier feedback op aan te leveren. Op basis van jouw input kan het werk aanpassen, zodat het schetsontwerp geheel naar jouw wens is!

6) Ik ga aan de slag met het echte werk. Veranderingen zijn nu niet meer mogelijk.

7) Je ontvangt een bevestiging dat het werk af is. Ik stuur je enkele foto's én een digitale versie. 

8) Ik laat je werk professioneel afdrukken. Samen met het originele kunstwerk en de reproducties stuur ik jouw commissie in een aangetekend pakket naar je toe. 

9) Je ontvangt je bestelling!


Uiteraard verloopt elk commissietraject anders. We houden goed contact en zorgen dat jouw wens gerealiseerd wordt in de stijl die mij eigen is!


Interesse? Vragen? 


Staat jouw wens hier niet tussen? Ben je op zoek naar iets totaal anders? Stuur mij een bericht en laat me weten waar je naar op zoek bent. Wie weet kan ik je helpen!