Portfolio

Het aanbod aan artworks in mijn portfolio is ontzettend divers. Mijn interesses zijn breed, en de onderwerpen die ik op papier of canvas aanbreng ook! Om een overzicht te bewaren heb ik mijn werken in thema's ondergebracht, daarin vind je per thema  zowel pentekening als in artworks in water- of acrylverf. Kies een thema dat jou aanspreekt en bekijk de gehele galerij. 

Hoe ga ik te werk?

Mijn illustraties starten op papier. Met potlood schets ik de grove omlijning en met fineliners plaats ik voorzichtig details én verscherp ik de schets. Daarna bepaal ik of ik geheel zwart-wit ga óf mijn waterverfgereedschappen tevoorschijn tover en geheel in kleur werk. Wanneer de tekening is afgerond en gedroogd plaats ik deze onder de scanner om de illustratie op de computer te finetunen. Dit zorgt ervoor dat mijn prints de beste kwaliteit hebben als ze naar de drukker gaan en uiteindelijk bij jou thuis bezorgd worden.